Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Четка за вежди - CREATOR

Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
НОВО
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
Четка за вежди - CREATOR
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Четка за вежди CREATOR
30.00 лв.

Четка за вежди - CREATOR


Има тънък, заострен връх. Тази четка е добра и за нанасяне на боя и различните съставки. Тази четка ще се справи с нанасянето на гладка и фина линия на съставките за ламиниране на мигли като никоя друга.

Освен перфектната форма, четката е лека и удобна за ръката на майстора.

Подлежи на обработка с дезинфектанти и стерилизация на сухо.

Има хипоалергенни и безопасни за околната среда влакна.


В линията на Sculptor има 4 четки за вежди и ламиниране!

4 четки, които ще ви помогнат да създадете луксозни вежди и прекрасни ламинирания на мигли, ще направят работния ви процес не само продуктивен, но и естетически приятен. В крайна сметка четките изглеждат просто нереални!

Сигурна съм, че и вие ще ги харесате!


И ТАКА, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ДРУДИТЕ 3 ЧЕТКИ :


▪️ Четка Maestro 

Има заоблен, широк връх. Тази четка е предназначена за скициране на вежди и коригиране на линии. Подходяща и за нанасяне на бои.


▪️ Четка Artist 

Има прав, широк връх. Благодарение на формата си, тази четка ще ви помогне да доведете линиите на веждите до съвършенство. Четката Artist също е подходяща за ламиниране на мигли. Широкият, плосък връх на четката ще ви помогне за сваляне на съставките от миглите.


▪️ Четка Architect

Тънка четка със скосен връх. Идеална е за нанасяне на боя върху вежди и мигли. Тя също така ще се превърне в незаменим помощник при работа с тънки вежди. Наистина, с помощта на тънкия си, скосен връх, майсторът може лесно да нарисува дори най-тънките вежди, да направи красива опашка и да я запълни с боя.


Характеристики на четките:

Ø  Тайната им е в специалното влакно. Четките са направени от устойчиви влакна Dermocura®. Те са дерматологично тествани, хипоалергенни и напълно безопасни.

Ø  Влакното Dermocura® се произвежда като отделни конусовидни нишки с корен и връх, точно като нашата естествена коса. Благодарение на специална технология, броят на космите на четката на единица повърхност е увеличен с до 30% в сравнение с четките със средна плътност. Поради това четките на Sculptor са доста плътни, но в същото време меки и кадифени.

Ø  Дръжката на четката е изработена от здрава черна пластмаса.

Ø  Четките подлежат както на обработка с дезинфекциращи течности, така и на стерилизация на сухо.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.