Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Четка за вежди ARCHITECT

Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
НОВО
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
Четка за вежди ARCHITECT
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Четка за вежди ARHITECT
30.00 лв.

Четка за вежди Architect

Тънка четка със скосен връх. Идеална е за нанасяне на боя върху вежди и мигли. Тя също така ще се превърне в незаменим помощник при работа с тънки вежди. Наистина, с помощта на тънкия си, скосен връх, майсторът може лесно да нарисува дори най-тънките вежди, да направи красива опашка и да я запълни с боя.


В линията на Sculptor има 4 четки за вежди и ламиниране!

4 четки, които ще ви помогнат да създадете луксозни вежди и прекрасни ламинирания на мигли, ще направят работния ви процес не само продуктивен, но и естетически приятен. В крайна сметка четките изглеждат просто нереални!

Сигурна съм, че и вие ще ги харесате!


И ТАКА, ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ДРУГИТЕ 3:


▪️ Четка Maestro 

Има заоблен, широк връх. Тази четка е предназначена за скициране на вежди и коригиране на линии. Подходяща и за нанасяне на бои.


▪️ Четка Artist 

Има прав, широк връх. Благодарение на формата си, тази четка ще ви помогне да доведете линиите на веждите до съвършенство. Четката Artist също е подходяща за ламиниране на мигли. Широкият, плосък връх на четката ще ви помогне за сваляне на съставките от миглите.


▪️ Четка Creator

Има тънък, заострен връх. Тази четка е добра и за нанасяне на боя и различните съставки. Тази четка ще се справи с нанасянето на гладка и фина линия на съставките за ламиниране на мигли като никоя друга.


Характеристики на четките:

Ø  Тайната им е в специалното влакно. Четките са направени от устойчиви влакна Dermocura®. Те са дерматологично тествани, хипоалергенни и напълно безопасни.

Ø  Влакното Dermocura® се произвежда като отделни конусовидни нишки с корен и връх, точно като нашата естествена коса. Благодарение на специална технология, броят на космите на четката на единица повърхност е увеличен с до 30% в сравнение с четките със средна плътност. Поради това четките на Sculptor са доста плътни, но в същото време меки и кадифени.

Ø  Дръжката на четката е изработена от здрава черна пластмаса.

Ø  Четките подлежат както на обработка с дезинфекциращи течности, така и на стерилизация на сухо.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.