Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Ламиниране на мигли

Ламиниране на мигли

ВАРНАКакво представлява процедурата ламиниране на мигли?
Това е професионален метод за повдигане (лифтинг) на миглите, метод за модерни извити мигли. Но за разлика от суровите формули, които са били използвани някога, сега се работи с продукти които са много по-щадящи, безопасни и подхранващи. Ламинирането на мигли е грижовна процедура, включваща дълбоко подхранване на естествените миглички със специални формули с високо съдържание на витамини и аминокиселини. Впоследствие космите визуално се удължават, стават копринени и буйни, придобиват чиста форма, здрав блясък, красиви и равномерни извивки.

Lash lifting е полуперманентна процедура, която има за цел да извие миглите ви нагоре, което ще ги направи много по-забележими. Вече няма нужда от извивачка за мигли! Повдигането на миглите красиво подобрява и подчертава това, което вече имате. 


Колко време отнема?

Повдигането на миглите отнемат от 45 до 60 минути. Можете да добавите боядисване на миглите за още по-драматичен вид. Осигурявайки естествена красота за до 6 седмици изразителни очи, тази техника позволява на момичетата безопасно да оставят настрана спиралата и да се наслаждават на своите гъсти, съблазнително извити, тъмни и блестящи ламинирани мигли. 


Как работи?

Ламинирането на мигли е техника на поетапно прилагане на специални биопрепарати, чиято основа е естественият протеин - кератин. Малките протеинови частици по време на процедурата проникват дълбоко в космите, запълват микропукнатини и повредени зони, като по този начин укрепват структурата, удебеляват и изглаждат повърхността на всяка мигла.Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.