Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

За нас

Myankova.com – кои сме ние?

Консумативи за миглопластика
Всичко за миглопластиката на едно място

Тук се предлагат услуги в сферата на красотата и онлайн магазин за висококачествени продукти и консумативи за миглопластика.

 

„Красотата ще спаси света!“. Всички сме чували безсмъртната фраза на великия Фьодор Достоевски.  И няма как да не се съгласим с него.

В днешно време за красотата работят множество индустрии, които се развиват все повече и повече.  Затова и не е чудно, че специалистите, които създават красота, са все по-търсени.

Myankova.com е сайт за услуги в сферата на красотата, предлагащ миглопластика, ламиниране на мигли, професионален грим, перманентен грим, прически и други. Тук ще откриете всичко необходимо за съвършената визия.

Освен това, в сайта можете да намерите и онлайн магазин, специализиран в продажбата на висококачествени продукти и консумативи за миглопластика. Сред основните продукти, които се предлагат, са мигли, пинсети, лепила и течности, помощни материали и други. Всички те са от най-високо качество и използването им гарантира добри резултати и грижа за здравето на клиентките.

А кой стои зад Myankova.com?

Това е Женя Мянкова – специалист с голям опит, работещ над 10 години в сферата на красотата. Започва кариерата си като фризьор, но в последствие започва да се интересува повече от гримьорските услуги и се ориентира в тази посока.

Миглопластиката е нещото, което я интересува най-много, затова и започва да се усъвършенства в тази сфера. Повишава квалификацията си с множество курсове – първоначално базови, а след това и Мастър класове. „Беше ми много любопитно и интересно и някак естествено се появи амбицията да ставам все по-добра. Курсовете много ми помогнаха да надградя знанията си и да вървя напред в професията“, споделя тя.

Печели и множество награди  -

I-во място - Estetik volume 2-3D- 3th International online championship "LOOKS FORMULA 2020"

II-ро място - Volume strong 4-6D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Volume soft 2-4D - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

III-то място - Classic 1/1 - MASTER - Lash & Brow World Cup online 2021

Best work (награда на съдиите) - Classic 1/1 - MASTER - by Judge Aymara Rangel - Lash & Brow World Cup online 2021

I-во място - Classic eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship

I-во място - 4-6D eyelashes- EXPERT - Lash Global Online Championship

По време на тези надпревари в нея се отключва състезателния дух и желанието да е преди всички. „Докато се състезаваш, се стремиш да си най-добрият и този стремеж остава и после в работата“, споделя още Мянкова.

Така неусетно минава от другата страна на барикадата – от човек, който посещава курсове, за да се научи, до уверен професионалист, който предава знанията си на другите.

Курсове по миглопластика

В момента Мянкова предлага курсове по миглопластика, както за начинаещи, така и за напреднали. При напредналите най-популярна е техниката „Руски обем“, доста търсена е и „Косъм по косъм“.  По време на курсовете се използват само качествени консумативи за миглопластика, тъй като Мянкова е професионалист не правещ компромиси с качеството, независимо дали става дума за работа с клиент или за обучителен курс.

И понеже е на мнението, че човек се учи докато е жив, паралелно с предаването на знания, тя продължава да посещава курсове, където се преподават най-новите и актуални техники. Учи се от руската школа, която има дългогодишни традиции в занаята.

Сбъдната мечта

А мечтата на Мянкова от известно време е да има свой собствен салон. След години на упорита работа и усъвършенстване, осъществяването на мечтата е факт!

Ето че Lash Boutique отвори врати и се превърна в най-новият дом на красотата в морската ни столица Варна. Там клиентите могат да разчитат на професионално отношение, качествено обслужване и използване само на консумативи за миглопластика от най-висок клас.

В същото време салонът е и училище, тъй като там Женя Мянкова провежда своите курсове. Бозовия курс по миглопластика носи името „Класика и обем“ и в него курсистите се научават на 2те основни техники, които ще им бъдат необходими после в ежедневната работа. В курса за напреднали тя преподава техниката „Руски обем“ – 2-6D технология, при която няколко косъмчета се прикрепят към естествената мигла. На този курс по миглопластика за напреднали ще научите какво всъщност е техниката „Руски обем“ и с какво тя се различава от другите. На това обучение се изчистват и всички грешки от ежедневната работа, за да може клиентите Ви да са още по – доволни!

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.