Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Миглопластика

Какво представлява миглопластиката?

Удължаването на миглите е козметично процедура с която имаме възможността да усъвършенстваме нашите мигли и да направим нашия поглед по изразителен. Миглопластиката представлява прикрепване на синтетични влакна имитиращи косъмчета към естествените мигли, за да се създаде по-пълен и по-драматичен вид. “Миглопластика” се извършва само от професионалист с помощта на специализирано лепило и така поставените екстеншъни могат да издържат няколко седмици при правилна грижа. Удължаването на мигли може да се направи в различни дължини, дебелини и извивки, от много естествени (техника косъм по косъм) до много изразителни (мега обем). Те са полупостоянен начин за подобряване на външния вид на очите и могат да бъдат удобна алтернатива на традиционните спирали.

Колко време ще изкарат новите ви мигли, след като сте се подложили на миглопластика?

 

Това зависи от единствено от начина на поставяне на екстеншъните и от начина, по който ще поддържате вашата миглопластика. 24 часа след процедурата, не трябва да миете очите си или да ги навлажнявате, за да може лепилото да да изсъхне нормално. Не бива дори да плачете или силно да се вълнувате,  да ходите на сауна, за да не се навлажнят. След като минот първите 24 часа от процедурата може дамиете миглите си всеки ден. 

Срокът, през който можете да се радвате на миглопластика е 6-7 седмици. Естествените мигли обаче растат и падат по естествен начин, а с тях падат и новите ви косъмчета, което означава, че за да поддържате визията си, се нуждаете от регулярна поддръжка. Ако искате постоянно да се радвате на своята миглопластика, трябва да правите поддръжка на 2-3 седмици. 

 

Може ли да мием очите си с миглопластика?


Само първите часове не трябва да мием очите си. След това не просто може, а е задължително миенето всеки ден, като това е най-добре да се прави със специален за целта продукт като шампоан за мигли/пяна за мигли. Старателното измиване на вашата миглопластика трябва е част от ежедневната ви рутина.  Това ще спомогне за продължителността на услугата. Също така ще ви предпази от замърсяване, което се натрупва с всеки изминал ден. Ако не обърнете внимание на този иначе незначителен проблем, може да си навлечете неприятности!

За това: Да, може и трябва да мием екстеншъните всеки ден!


Какви видове миглопластика има?


  • Удължаване „Косъм по косъм“ или познато още като „Класика“

Това е метод чрез който се поставя по една изкуствена мигла на една естествена.


            


  • Удължаване по метода „2D обем“

Една от най-популярни техники за миглопластика е методът "2D обем". Този метод създава уникален обем и дава на миглите плътен и естествен вид.

Какво е миглопластика 2D?

Миглопластика 2D е техника, при която се добавят по две много тънки и финни изкуствени косъмчета на всяка мигла, за да се създаде уникален обем. Тази техника е изключително ефективна за създаване на плътни и естествени мигли, които ще издържат дълго време.

       


  • Удължаване по метода „3D обем“


 


  • Удължаване по метода „5-6D обем“


            

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.