Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Прически

Прическа за бала / сватба!


Дяволът е в детайлите, а  прическата за вашия празник е онзи основен елемент, който допълва роклята и обединява цялата ви визия. Наистина е поразително, когато става въпрос за избор, особено когато не можете да си позволите да направите грешка. 


Попитайте която и да е тийнейджърка и тя ще ви каже, че балът е ГОЛЯМА работа!

Когато става въпрос за подготовка за бала, мечтата на всяко момиче е да изглежда прекрасно! От намирането на перфектната рокля и страхотни обувки до правилното им гримиране и избора на абсолютно най-добрата прическа, която им подхожда идеално (и тяхната рокля).


Изборът на прически за бала не е лесна задача, тъй като трябва да балансирате между модерните тенденции в прическите и вечните елементи, които няма да ви карат да се свените от снимките си за бала след няколко години.Тук ще ви представя някои от моите прически за къса, средна и дълга коса, които се надявам да ви изведат на правилния път за вашия празник.


Независимо дали търсите красиво повдигане на плитки или свободни къдрици с бохо атмосфера, прически за бала може да имат всичко. Отминаха дните на скучните абитуриентски прически. Всеки следващ сезон предлага свежи, зашеметяващи стилове с невероятни декорации като свежи цветя, кристали и елегантни щипки с нотка блясък.


Независимо как решите да носите косата си, уверете се, че тя е отражение на ВАС и това, което обичате, с какво се чувствате комфортно и което ви кара да се чувствате абсолютно невероятно. Все пак това е вашият ден!


№1: Наполовина вдигната, наполовина спусната прическа за бала с леки къдрици

Романтичен и женствен, текстурираният стил наполовина е идеален за всяко облекло и повод.

Не е изненада, това е една от най-популярните бални прически за дълга и средна коса.
№ 2: Плетен кок с леки къдрици около лицето

Изобилие от обем и текстура, едри френски плитки и отпуснати къдрици отпред – ето рецептата за вашата перфектна прическа за бала.

Носете го с рокля с отворен гръб и може да завършете визията с  висящи обеци.
№ 3: Нисък подреден кок

Ако искате да заложите на стилна дамска визия, допълнете роклята си с това изтънчено, елегантно бално повдигане на косата.

Мека и текстурирана, тази абитуриентска прическа изглежда едновременно елегантна и сдържана.


      


№ 4: Обемен Glam кок

Големият, текстуриран кок е една от най-търсените прически за бала. Идеален е да бъде съчетан с бална рокля, за да придадете достоен външен вид за червения килим.


      


№ 5: Текстурен висок кок с разхлабени къдрици

Придайте на косата си малко блясък с тази сладка вдигната коса, която се гордее с много обем и текстура. 

В предната част са направени няколко плитки за да придадат по неофициална визия и за по-спортните натури.


      


№ 6: Прическа с ниска опашка за бала

Конските опашки в момента са на върха на списъка с вдъхновение за прически за бала.

Универсални и модерни, те са подходящ за средна и дълга коса.

За да постигна този външен вид, изберем свободни вълни и за тази прическа трябва да се избягват прекалено стегнатите къдрици.
№ 7: Прическа за бала за къса коса

Въпреки че правенето на къса коса не изглежда толкова лесно в началото, намирането на подходящия фризьор е ключът към това търсене.

Няколко къдрици и фиби ще помогнат на вашия стилист да създаде своята магия.

Един от най-добрите бални стилове за къса коса!

№ 8: Прическа с плитка


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.