Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Доставка


Поръчки и доставки на продуктиНачин на плащане


Заплащате поръчките с наложен платеж - при получаването на пратката от куриер.

В деня на доставката трябва да подготвите необходимата сума, в противен случай пратката не би могла да Ви бъде предадена.


  • Доставката до офис на куриер е на стойност 5лв.
  • Доставката до Ваш адрес е на стойност 7 лв.


БЕЗПЛАТНА доставка на всички поръчки на стойност над 300 лв.


Начин и срок на доставка

Поръчаните продукти се доставят с куриерска фирма Еконт или Speedy на посочения от Вас адрес. Предварително ще бъдете уведомени за срока на доставка. Обикновено той е в рамките на 2-5 работни дни.

Към пратки изпратени в Петък и получавани от Вас в Събота на адрес се добавя задължително 2.40 лв. Затова препоръчваме или да заявите пратката си до офис на Еконт, или да посочите че желаете да получите пратката в Понеделник.


 Време на доставка

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 14.00 ч.
Доставката на вашите поръчки се изпълнява в срок 2-5 работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 14 часа. Ако е направена след този час за начало се взима следващия работен ден.

Услугата "Доставка във фиксиран час" се заплаща винаги от клиента и трябва да е в интервала 10.30 – 17.30 ч. Стойността на тази услуга е 2.40 лв и се заплаща на куриера.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.