Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

2D-6D Обем

Миглопластиката 2-6D е популярна козметична процедура за поставяне на мигли и увеличаване на обема на естествените мигли чрез залепване на синтетични косъмчета със специално лепило. Процедурата трябва да се извършва само от квалифициран професионалист, майстор лашмейкър (lashmaker). Дължината на удължените мигли варира от 4 до над 15 мм. Майсторът избира дължината в зависимост от индивидуалните характеристики и съобразено с желанията на клиента. Първоначалната продължителност на процедурата е  от 2 до 2,5 часа. Миглопластиката е бързо развиваща се техника, която се използва за подобряване на изгледа на миглите.

Как работи миглопластика 2-6D?

Първо, миглите се почистват и се приготвят за миглопластика. След това майсторът избира косъмчетата, които ще се използват за миглопластиката, и ги поставя на миглите със специалено лепило. За да се постигне максимален обем, косъмчетата се поставят по две до шест на всяка мигла. Техниката е изключително прецизна и може да отнеме 2,5 часа за завършване, в зависимост от броя на миглите и желаната дължина и обем.

Колко дълго трае миглопластика 2-6D?

За да запазите миглите си в добро състояние, трябва да избягвате търкане на очите, употреба на прекалено топла вода, пара за лице, избягване всякакви мазни продукти за лице и грим. Време на носене: 6-7 седмици. Срокът зависи от издръжливостта на вашите естествени мигли, грижите след миглопластика, степента на омазняване на кожата на клиента и други. Но ако искате винаги да сте с красиви мигли, се налага да правите поддръжка на всеки 2-3 седмици.

Как се поддържат миглите след миглопластика 2-6D?

За да запазите миглите си в добро състояние след миглопластика, трябва да ги почиствате със специални почистващи средства като пяна за мигли (специален шампоан). Тези продукти ще помогнат да се поддържа лепилото здраво и да се избегне опадването на миглите. Също така, избягвайте да ги мокрите в продължение на първите 24 часа след миглопластиката, за да се уверите, че лепилото е имало достатъчно време за добро изсъхване.

Какви са предимствата на миглопластика 2-6D?

Едно от големите предимства на миглопластика е, че може да постигне много естествен или по-екстравагантен перфектен външен вид на миглите. Техниката дава плътен и естествен вид на миглите, като ги прави по-дълги и обемни. Освен това, тя може да се извършва на различни дължини и гъстоти, за да отговори на индивидуалните нужди на всеки клиент. Миглопластика също така може да спести време на гримиране, като намалява нуждата от спирала или еднократни мигли. Това е идеално за хора, които имат малко време за гримиране, но все пак желаят перфектен външен вид.

Какъв е процесът на отстраняване на миглопластика?

Ако решите да отстраните миглопластиката, трябва да посетите професионален лашстилист. Той ще използва специални продукти, за да разтвори лепилото и да отстрани миглите. Не трябва да се опитвате да ги отстранявате сами, тъй като това може да повреди вашите естествени мигли.

В заключение, миглопластика 2-6D е ефективен начин да подобрите външния си вид, като добавите плътност и дължина на миглите си. Тази техника може да ви осигури естествен и перфектен външен вид на миглите, който ще ви предостави увереност и красота в ежедневието.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.