Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Косъм по косъм

Удължаване на мигли “Косъм по косъм” или наричано още “класика”.


Поставянето на мигли с техниката “Косъм по косъм” (Класическо удължаване) е най-добрият начин да направите външния си вид изразителен и да не губите естественост.

Ежедневният грим отнема много от свободно ви време всеки ден, заслужава си да си помислите дали да не се откажете от спиралата в полза на екстеншъни. Миглите косъм по косъм след процедурата имат естествен вид, като е подобрен външния вид, дължината и извивката на естествените мигли.


Тази опция за удължаване е популярна в салоните и е чудесна алтернатива на декоративната козметика.

Много от моите клиенти обичат точно това удължаване заради естествения ефект и факта че почти никой не разбра, че са с изкуствени мигли.

Всички сме виждали примери за удължаване на миглите, когато те изглеждат "кукленски" и неестествени. Такъв вид удължаване е за клиенти с по-екстравагантна визия, на това не означава че всички удължавания трябва да са такива.

Удължаването на мигли косъм по косъм винаги изглеждат стилни и не привличат прекалено много внимание. С тях имате чувството, че плътността е естествена и изобщо няма натрупване.

В естествеността се крие основната разлика между класическото удължаване и другите видове. Тази техника представлява залепване на една изкуствена мигла към всяка натурална мигла с помощта на специално лепило, докато обемните техники изискват залепване на няколко мигли наведнъж. 

Благодарение на правилния избор на висококачествен материал, външния ви вид ще бъде по-изразителен, без да се губи естествеността. При класическото удължаване на мигли задачата на майстора е да подобри външния вид на вашите собствени мигли.Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.