Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Лепила и течности

Един от най-важните консумативи за нашата работа като професионалисти е лепило за миглопластика. От него зависи нашето качество на работа и издръжливостта на миглопластиката. Всеки майстор трябва да знае в какви условия работи, т.е. с каква температура и влажност разполага в помещението. Тези параметри може да разберете с хигрометър. За да работи възможно най-добре нашето лепило за миглопластика, е добре да спазваме препоръките на опаковката написани от производителя. 

Качественото лепило за миглопластика е като магьосническа пръчица, която дава възможност да създадеш невероятен мигли на своите клиенти и да превръщаш очите им в истински произведения на изкуството. Качественото лепило за миглопластика ще задържа миглите здраво на мястото им, като им дава един по-красив и изразителен вид. С него можеш да създадеш различни стилове - от естествени и деликатни до изключително дълги и плътни мигли, които са готови да завладеят вниманието на всеки, който ги погледне. Лепило за миглопластика е като тайнствена капсула, който те пренася в свят на красота и перфекционизъм, където всеки детайл е важен и няма място за грешки. С него можеш да постигнеш професионални резултати.

Лепило за миглопластика:Технически параметри:Цвят: черенОбем: 5мл.Скорос на съхнене: 0,5 - 1 сек.Температура на работа: от +18 до +26 градусаВлажност на въздуха:  от 40% до 70% Издръжливост: до 8 седмициСрок на годност: до 2 месеца след отварянеПрофесионално лепило за удължаване на мигли, ..
50.00 лв.
Лепило за миглопластикаТехнически параметри:Цвят: черенОбем: 5мл.Скорос на съхнене: 0,3 - 0,5 сек.Температура на работа: от +18 до +24 градусаВлажност на въздуха:  от 40% до 70% Издръжливост: до 8 седмициСрок на годност: до 2 месеца след отварянеЛепило за миглопластика за професионална упо..
50.00 лв.
Sculptor Lash е марка, която предлага обезмаслител за мигли, който има няколко предимства:Ефективно почистване - Обезмаслителят на Sculptor Lash е създаден, за да премахне мазнините и другите остатъци от миглите, без да изсушава кожата. Той е с формула, която помага за почистване на миглите от грим,..
25.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.