Меню
Количка

Лепила и течности

Лепило за миглопластика - един от най-важните консумативи за нашата работа като професионалисти. От него зависи нашето качество на работа и издръжливостта на миглопластиката. Всеки майстор трябва да знае в какви условия работи, т.е. с каква температура и влажност разполага в помещението. Тези параметри може да разберете с хигрометър. За да работи възможно най-добре нашето лепило за миглопластика, е добре да спазваме препоръките на опаковката написани от производителя. 

Лепило за миглопластика:Технически параметри:Цвят: черенОбем: 5мл.Скорос на съхнене: 0,5 - 1 сек.Температура на работа: от +18 до +26 градусаВлажност на въздуха:  от 40% до 70% Издръжливост: до 8 седмициСрок на годност: до 2 месеца след отварянеПрофесионално лепило за удължаване на мигли, ..
40.00 лв.
Лепило за миглопластикаТехнически параметри:Цвят: черенОбем: 5мл.Скорос на съхнене: 0,3 - 0,5 сек.Температура на работа: от +18 до +24 градусаВлажност на въздуха:  от 40% до 70% Издръжливост: до 8 седмициСрок на годност: до 2 месеца след отварянеЛепило за миглопластика за професионална упо..
50.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.