Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Микропигментация на Устни

Ако и вие нямате достатъчно свежест, избледнели са устните ви или контърът се е загубил, това е процедурата за вас.  Процедурата ви позволява да придадете на устните желания нюанс, като същевременно поддържате естествен вид или радикално променяте цвета на устните. Резултатът зависи от избраната техника. Микропигментация на устните дава устойчив наситен цвят.  По време на микропигментация майсторът нанася пигмента в горните слоеве на кожата с помощта на тънката игла. При правилна грижа ефектът ще продължи до над една година. След това време може да е необходимо да се направи нова процедура за освежаване на цвета.

Ползи от процедурата

Перманентният грим не изисква подновяване през деня, пигментът не се отмива с вода, позволява ви да изглеждате неустоими във всяка ситуация.

Коригиране на недостатъци. Не всички момичета са доволни от формата на устните си. С помощта на микропигментация на устните можете да премахнете асиметрията, да направите контура по-ясен, леко да промените формата.

Продължителността на ефекта. С професионално изпълнение и правилна грижа, татуирането ще ви зарадва до над една година, а в някои случаи дори повече. Продължителността на ефекта зависи и от индивидуалните характеристики на организма.

Възможност за корекция. Ако решите да промените нюанса или смятате, че трябва да коригирате формата на устните, можете да премахнете стария пигмент с лазер или средство за отстраняване.


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.