Меню
Количка

Услуги

Нашите услуги

Миглопластика във Варна
В нашето студио ще получите качествена миглопластика извършена с много любов. Всички услуги се извършват с висококачествени професиоонални материали.

Ние сме убедени, че красотата е преди всичко увереност и се стреми да накараме всеки да изглежда и да се чувства невероятно. Нашите клиенти са винаги добре дошли и посрещнати с усмивка. Работим с най-добрите продукти за удължаване на миглите и перманентен грим. В Lash Boutique ще откриете своето място за козметични процедури като миглопластика, микропитментация, професионален грим, оформяне на вежди и др. 

В индустрията за красота се срещат множество способи, с които да изградим невероятна визия и да създадем цяло изкуство по лицата на клиентите си. Един такъв подход е да използваме миглопластика. Това е ефективен съвременен метод за по-изразителен и магнетичен поглед. Представлява прикрепване на синтетични влакна, имитиращи косъмчета, към естествените мигли. Но ако тази техника не ви допада и желаете да сте натурални може да подчертаете вашия поглед с ламиниране на мигли. Чрез този метод миглите са модерно извити и повдигнати, а погледът – изразителен и сияещ. Продуктите, които се използват, за да се постигне този ефект, са безвредни и щадящи, така че няма от какво да се притеснявате. Дори нещо повече, ламинирането включва дълбоко подхранване. 

Предлагаме също така и перманентен грим. Той е перфектен за жените, които имат забързано ежедневие и не разполагат с много време за поддържане на красотата си. Може да избирате измежду микропигментация на вежди, микропигментация на устни или перманентна очна линия. Когато сте с перманентен грим, можете да си позволите да станете от леглото възможно най-късно и веднага да излезете.

Както и хубавата прическа за повод, така и професионалният грим е подходящ за официални мероприятия – когато искате да бъдете наистина неотразима. Разбира се, при нас използваме само качествени и доказани във времето продукти, които ще ви направят красива и неотразима. 

Поддръжката на външния вид е нещо, на което ние дамите отделяме внимание и това е правилният подход. Колкото по-привлекателно се чувства една жена, толкова по-находчива, дръзка и уверена е тя. Изключително ще ми е приятно ако ми се доверите и се оставите в нашите ръцете. Доверете ни се и дайте шанс красотата ви да не остане незабелязана!

Ние от студио Lash Boutique предлагаме винаги най-добрите услуги на нашите клиенти, за да могат те да се връщат винаги при нас! Сред предлаганите от нас услуги ще намерите миглопластика, перманентен грим под техниката микропигментация, професионален грим за всеки повод и като допълнение към него ви предлагаме и официална прическа.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.