Меню
Количка

Промоции

Комплект пинсети за миглопластика
НОВО -15 %
Комплект пинсети за миглопластика Пинсетите за миглопластика са от изключително значение в нашата работа, те са незаменим инструмент за всеки майстор на мигли!Изработени от весококачествена стомана, леки и удобни за работа...
68.00 лв. 80.00 лв.
Мигли - 0.07 - извивка "С" - Prizmatic
НОВО -17 %
20 реда мигли с наситен черен цвят с полуматово покритие. КЛАСИКА, КОЯТО ВИНАГИ Е НА МОДА! Миглите от линията PRIZMATIC са задължителни за всички майстори от всяко ниво. Те са като малката черна рокля на Chanel, която винаги е на мода. Представяме PRIZMATIC през призмата на модата. На..
25.00 лв. 30.00 лв.
Мигли - 0.07 - извивка "СС" - Prizmatic
НОВО Hot -17 %
20 реда мигли с наситен черен цвят с полуматово покритие. Марката Sculptor Lashes е известна с качеството на продуктите си и високата си стандарти за производство, което гарантира, че клиентите ще получат продукти, които не само изглеждат добре, но и са безопасни за употреба и дълготрайни.КЛАСИ..
25.00 лв. 30.00 лв.
Мигли - 0.07 - извивка "D" - Prizmatic
НОВО Hot -17 %
20 реда мигли с наситен черен цвят с полуматово покритие. Качествените консумативи за миглопластика са от решаващо значение за постигане на желаните резултати от процедурата. Нашите мигли за миглопластика са изработени от висококачествени материали и са дълготрайни, за да се постигне оптимален ..
25.00 лв. 30.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.