Меню
Количка

Помощни материали

В тази категория ще намерите разнообразие от  помощни материали за миглопластика - всичко допълнително, необходимо за вашата работа.

Четки за мигли, микробръш и макробръш за почистване на миглите или за нанасяне на праймър и обезваслител за мигли,  помощни средства за работа с лепило, поставки и таблети за мигли.Дървени клечки с памучен връх100бр. в пакетДървени клечки с памучен връх помагат при почистване на мигли, ламиниране или боядисване на межди с къна или боя...
4.00 лв.
Практични и удобни със скосено връхче и микрофибърни влакна за професионална употреба. Макро четките са за еднократна употреба и имат широк спектър на приложение. Използват се и при боядисване, премахване  и коригиране на миглите. Също така се изпозват за подготовка на натуралните миг..
10.00 лв.
Метален инструмент за ламиниране на мигли  с назъбен и вежди връх за по-лесно подреждане на косъмчетата...
16.00 лв.
Микро четките са за еднократна употреба и имат широк спектър на приложение.Те се изпозват за подготовка на натуралните мигли при обезмасляване, както и за нанасяне на различни видове препарати и други смеси върху миглите или веждите.Използват се също така и при боядисване, премахване  и ко..
8.00 лв.
Практични и удобни с връхче от микрофибърни влакна за професионална употреба. Микро четките са за еднократна употреба и имат широк спектър на приложение. Използват се и при боядисване, премахване  и коригиране на миглите. Също така се изпозват за подготовка на натуралните мигли при об..
10.00 лв.
Подложка за лепило от нефритов камък за удължаване на мигли.Тази кръгла плоска подложка се използва като палетка за лепило за миглопластика. Може да се използва многократно и се почисква лесно.Рзмер: 5см.Цветът може да варира от камък до камък, тъй като това е истински нефритов камък...
10.00 лв.
Сешоар за мигли - портативен Електрически портативен сешоар за мигли, помага за по бързото изсушавене на миглите след миене.Помага и за по-бързото изсъхване на лепилото след процедура миглопластика.Зарежда се в компютър или USB зарядно.В комплекта е включен само кабела, без зарядното!..
25.00 лв.
Стъклена подложка за липилоПодходяща за професионална употреба, за всеки салон и професионалист по миглопластика, лесна за употреба и почистване.Начин на ползване:Лепилото може да бъде поставено, като се подложи хартиено тиско за миглопластика. По този начин се отстранява лесно и кристалът е винаги ..
7.00 лв.
Четка за вежди - CREATOR Има тънък, заострен връх. Тази четка е добра и за нанасяне на боя и различните съставки. Тази четка ще се справи с нанасянето на гладка и фина линия на съставките за ламиниране на мигли като никоя друга.- Освен перфектната форма, четката е лека и удобна за ръката на м..
30.00 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.