Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Помощни материали

В тази категория ще намерите разнообразие от  помощни материали за миглопластика - всичко допълнително, необходимо за вашата работа.

Четки за мигли, микробръш и макробръш за почистване на миглите или за нанасяне на праймър и обезваслител за мигли,  помощни средства за работа с лепило, поставки и таблети за мигли.Подложка за лепило от нефритов камък за удължаване на мигли.Тази кръгла плоска подложка се използва като палетка за лепило за миглопластика. Може да се използва многократно и се почисква лесно.Рзмер: 5см.Цветът може да варира от камък до камък, тъй като това е истински нефритов камък...
10.00 лв.
Сешоар за мигли - портативен Електрически портативен сешоар за мигли, помага за по бързото изсушавене на миглите след миене.Помага и за по-бързото изсъхване на лепилото след процедура миглопластика.Зарежда се в компютър или USB зарядно.В комплекта е включен само кабела, без зарядното!..
25.00 лв.
Стъклена подложка за липилоПодходяща за професионална употреба, за всеки салон и професионалист по миглопластика, лесна за употреба и почистване.Начин на ползване:Лепилото може да бъде поставено, като се подложи хартиено тиско за миглопластика. По този начин се отстранява лесно и кристалът е винаги ..
7.00 лв.
Четка за вежди - CREATOR Има тънък, заострен връх. Тази четка е добра и за нанасяне на боя и различните съставки. Тази четка ще се справи с нанасянето на гладка и фина линия на съставките за ламиниране на мигли като никоя друга.- Освен перфектната форма, четката е лека и удобна за ръката на м..
30.00 лв.
Четка за мигли в тубичка - 20бр.Четка за мигли в тубичка е компактен козметичен инструмент, който се използва за разресване на изкуствените мигли. Тя е изработена от меки и гъвкави влакна, които деликатно обгръщат всяка мигла, като осигуряват равномерно и безупречно сресване на миглите.Тубичката, в ..
25.00 лв.
Шише/бутилка за вода за миене на мигли.Помага за измиване на пяната за мигли, лесна за ползване...
6.00 лв.
Шише/бутилка за вода за миене на мигли.Помага за измиване на пяната за мигли, лесна за ползване...
10.00 лв.
Четка за вежди - MaestroИма заоблен, широк връх. Тази четка е предназначена за скициране на вежди и коригиране на линии. Подходяща и за нанасяне на боя.⠀В линията на Sculptor има 4 четки за вежди и ламиниране!4 четки, които ще ви помогнат да създадете луксозни вежди и прекрасни ламинирания на м..
36.00 лв.
Четка за вежди ArchitectТънка четка със скосен връх. Идеална е за нанасяне на боя върху вежди и мигли. Тя също така ще се превърне в незаменим помощник при работа с тънки вежди. Наистина, с помощта на тънкия си, скосен връх, майсторът може лесно да нарисува дори най-тънките вежди, да направи красива..
30.00 лв.
ARTISTСъздадена е специално за вашата удобна работа!- Нейният прав, гъвкав и широк връх е идеален за премахване на продукти за ламиниране на мигли.- А ако сте майстор на вежди, тогава ARTIST ще ви помогне да създадете правилната форма на веждите и да нарисувате тънки линии- Благодарение на формат..
36.00 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.