Ралф Емерсън го е казал - „Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красота е изкуство.“ И, аз, Женя Мянкова, специалист с над десетгодишен опит в миглопластиката Варна, те каня да се превърнеш в специалист по красотата на погледа с моите курсове за миглопластика.

Защото миглопластиката е точно това – красота на омагьосващи очи с пърхащи, съблазняващи мигли. 

Миглопластиката оформя миглите на очите, като към естествените се прикрепят изкуствени, имитиращи идеално естествените миглите. Чрез миглопластика се спестяват на жените ежедневно време, усилие и пари в разкрасяване чрез обичайната козметика. 

Миглопластиката има естетичен и практичен ефект в ежедневието на нашите клиентки. Удължаването но миглите не крие рискове за естествените мигли и самите очи, стига да е извършена от квалифициран специалист, с висококачествени материали и правилна техника на работа. 

Като професионалист в миглопластиката, аз съм се сблъсквала и сблъсквам с клиентки, преживели разочарование и дискомфорт по време и след процедурите. Именно това ме накара да създам курсове по миглопластика, в които да предавам моят опит и знания. Вярвам, че аз и моите колеги, избрали пътя на красотата, трябва да предлагаме качество в работата си с висококачествени материали за миглопластика. 

Курса миглопластика, който представям на вниманието ти, е комбиниран Курс по миглопластика за начинаещи. Той е съставен от два вида часове – теоретични и практични. Миглопластиката е фина работа с естествените човешки мигли и като такава, тя изисква точни знания. В курса по миглопластика, на първо място ще те запозная с анатомията и физиологията на миглите. Те позволяват на миглостилистите да се съобразят със спецификите на клиентките си и техните естествени мигли. Изучават се задълбочено и:

  • Стандартите за хигиена на процеса и работното място;

  • Различните видове материали за поставяне на мигли; 

  • Практическите и теоретични знания за основните техники на моделиране на изкуствени мигли;

  • Основните техники за поставяне на изкуствени мигли - „Косъм по косъм“ и 2-6 D обем;

  • Знания за различните форми очи и правилно моделиране на изкуствените мигли. 

Курсът миглопластика се води в малка група и всеки курсист получава индивидуално внимание от квалифициран преподавател по всяко време на часовете. Така този курс по миглопластика може и да опресни знания и изчисти грешки от предходни, неточни обучения. 

Допълнителен бонус към моите курсове, е че ще ти издам всички тайни, свързани с добрите техники за удължаването на миглите. Като влюбена в професията си, аз следя новостите в миглопластиката и ги интегрирам успешно в практиката. И с удоволствие ги споделям в моите курсове по миглопластика. 

В практическите часове на курса за миглопластика има упражнения с качествени материали върху реални модели. И понеже държа на качественото обучение, всеки курсист има възможност за допълнителни часове по практика. По този начин курсистите са готови да работят в салон веднага след завършване на курса миглопластика.

Ако все още се колебаеш дали да запишеш курс по  миглопластика, ще ти издам една тайна -  Lash секторът в България е все още нов и на пазара има малко професионалисти. След обучението в моите курсове миглопластика, ще можеш да се реализираш с висока конкурентоспособност, което ще ти донесе и отлични печалби. 

Курсовете за миглопластика, провеждани от мен, съчетават опит, знания, качествени консумативи за миглопластика, лично внимание, практически часове и теория по всеки въпрос на миглопластиката. Ако искаш да създаваш красота и да даряваш жените с увереност, заповядай на курс по миглопластика в Lash Boutique – Jenya Myankova!

Крайната ми цел е да обуча професионални кадри по миглопластика, които да работят качествено със самочувствие, използвайки качествени материали за миглопластика. Затова е и създаден комбиниран Курс по миглопластика за начинаещи в салонът ми Jenya Myankova - Lash Boutique. 

Можеш да разгледаш сайта ни - https://myankova.com/obucheniya, а при въпроси да ги зададеш в инстаграм и фейсбук страниците ни. На телефон 088 675 4370 може да се запишеш за обучение или да ни попиташ за друга удобна дата, в случай, че посочените не те устройват.