Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Курс по миглопластика "Косъм по косъм и 2-6D обем"

Пет дневен курс по миглопластика за начинаещи

Курс по миглопластика комбиниран

ВАРНА

Курсът по миглопластика е подходящ както за начинаещи, така и за хора които чувстват, че имат пропуски и искат да попълнят знанията си, или за хора занимаващи се в сферата на красотата, и да разширят предлаганите от тях услуги. При завършване на нашия курс имате възможност  за вземане на допълнителни часове по практика. В обучението по миглопластика се набляга както върху теорията така и върху практическите знания на курсиста, за тази цел курсистите се упражняват върху реални модели. Обученията са в малки групи, по тази начин всеки получава индивидуално внимание от квалифициран преподавател. Курсистите са готови да работят в салон веднага след завършване на курса по миглопластика. Всички необходими материали са включени в цената на обучението. Ако насрочените дати не ви устройват  обучението може да се проведе в график съобразен със свободното време на курсиста, за това е необходима да ни попитате като ни пишете или се свържите с нас на тел. 0886754370

Курсът включва:

Анатомия на миглата

Фази на развитие

Видове удължавания 

Какво е "Косъм по Косъм” и “2-6D обем”

Видове мигли - Дължини, Дебелини и Извивки на миглите

Видове очи и как да ги различаваме

Моделиране на погледа

Видаве направление на миглите

Отстъп на миглите

Подготовка на натуралните мигли

Необходими материали за работа

Лепило за удължаване на мигли

Дезинфекция и стерилизация на инструменти

Практическа част (отработка върху модели)


При завършване на нашя курс по миглопластика получавате сертификат - това е фирмен документ! При желание на курсиста, той може да заяви удостоверение от МОН срещу допълнително заплащане!


Този курс ще ви даде необходимият начален тласък, за да поемете по професионалния си път.
Това е комбиниран курс по миглопластика и е подходящ както за начинаещи, така и за хора които чувстват, че имат пропуски и искат да попълнят знанията си, също така и за хора занимаващи се в сферата на красотата, които искат да разширят предлаганите от тях услуги.

С този курс за удължаване на мигли при нас можете да се специализирате в дейност с отличен потенциал за печалба. Lash секторът е все още нов и на пазара има малко професионалисти, което би ви направило конкурентноспособни.

Благодарение на курсовете по миглопластика, които организирам, ще научите всички тайни, свързани с добрите техники за удължаването на миглите. Изключително много харесвам професията си и непрекъснато се информирам за най-новите методи в света на миглите. Всичко това подобрява работата ми и ме кара да давам най-доброто на моите курсисти.

Този курс по миглопластика за начинаещи предоставя възможност да се потопите в техниките на миглопластиката и да научите как да преобразите очите на вашите клиенти в истински бижута. Той ви позволява да влезете в света на изкуството на миглопластиката и да научите как да създавате перфектни мигли за всякакви поводи и да можете да отговаряте на очакванията и на най-капризните клиенти. Аз като преподавател мога ви вдъхна увереност със своя професионализъм и креативност, за да можете да разкриете пълния си потенциал. Този курс по миглопластика ви дава възможност да се насладите на професионалното ръководство на опитен преподавател, който ще ви насочи към перфектното приложение на техниките и на най-добрите продукти. Ще получите практически умения, които ще можете да прилагате всеки ден в работата си, за да се почувствате по-уверени и да изразите своята индивидуалност. В допълнение, курсът съдържа информация за грижа и поддръжка на миглите, за да могат да запазят перфектния си вид вашите лиенти в продължение на дълъг период от време.

Този курс по миглопластика за начинаещи който ви предлагам е като врата към света на красотата и изтънчеността. Той представя уникална възможност да се научите на техниките в миглопластиката от опитен преподавател като мен, аз лично ще ви насочвам към усъвършенстване на вашия стил. С помощта на този курс по миглопластик ще придобиете уменията да подчертавате красотата на очите и да постигнете перфектни резултати във всяка ситуация. На сайта ще намерите всички необходими информации за курса, както и много полезни съвети за грижа за миглите си. Влезте в света на миглопластиката и открийте нов начин да изразите себе си!


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.