Меню
Количка

Поръчките се изпращат в рамките на 3 работни дни.

Обезмаслител за мигли

Sculptor Lash е марка, която предлага обезмаслител за мигли, който има няколко предимства:

  1. Ефективно почистване - Обезмаслителят на Sculptor Lash е създаден, за да премахне мазнините и другите остатъци от миглите, без да изсушава кожата. Той е с формула, която помага за почистване на миглите от грим, мазнини и остатъци от замърсявания на миглите.
  2. Удобство при употреба - Този обезмаслител идва в удобна бутилка с апликатор, която позволява лесно нанасяне на продукта върху миглите. Това прави процеса на почистване по-лесен и по-бърз.
  3. Подхранване на миглите - В състава на обезмаслителя на Sculptor Lash има съставки, които помагат за подхранването на миглите и околоочния контур. Те предотвратяват изсушаването и напукването на миглите и ги правят по-здрави и красиви.
  4. Подобряване на сцеплението на лепилото - Като почиства миглите от мазнини и остатъци, обезмаслителят на Sculptor Lash подобрява сцеплението на лепилото за мигли. Това прави удължаването на миглите по-дълготрайно и устойчиво на различни условия.
  5. Безопасен за употреба - Обезмаслителят на Sculptor Lash е създаден без химикали, които могат да дразнят или да предизвикат алергични реакции на кожата. Той е тестван дерматологично и е подходящ за хора с чувствителна кожа.

  Всички тези предимства правят обезмаслителя на Sculptor Lash подходящ избор за хора, които търсят ефективно почистване на миглите, без да нарушават здравето им.


  Как се използва:

  За да използвате обезмаслител за удължаване на мигли, нанесете малко количество на чист памучен тампон и почистете нежно миглите. След като сте ги почистили, изчакайте няколко секунди, за да се изпари обезмаслителят и след това можете да започнете да поставяте изкуствените мигли.


  Важно е да се използва обезмаслител за мигли, който е специално предназначен за употреба около очите и миглите, и да се следват инструкциите на производителя. Това ще ви помогне да постигнете най-добрите резултати и да се избегне вреда за кожата около очите.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се поддържа!
  Лош Добър
  Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.