Меню
Количка

Курс Ламиниране на мигли

КУРС ЗА ЛАМИНИРАНЕ НА МИГЛИ ОТ НУЛА

Еднодневен курс за ламиниране на мигли с отработка на модел


Курса за ламиниране на мигли е уникална възможност да намерите обещаваща професия в областта на дизайна на очите. Нашата основна еднодневна програма за този курс за ламиниране на мигли е предназначена за начинаещи, които искат да научат нова печеливша професия и да започнат да правят пари в индустрията за красота от нулата, както и за хора, свързани със сферата на красотата и искат да разширят своите услуги. Всеки може да изпита себе си в нова посока и да реализира своя потенциал. Ламинирането на лигли се развива активно и набира все по-голяма популярност всяка година. Сега момичетата все повече избират естествената красота, а с курса за ламиниране на мигли ще им помагате да останат красиви цял месец. Ако искате да насочите силите си в нова професия, тогава този курс за ламиниране на мигли от нулата е идеалният избор.


Описание на програмата за обучение: 

  • Курс "Ламиниране на мигли" от нулата е с продължителност 1 ден (около 6-8 часа). 
  • Обучението се състои от теоретична и практическа част. 
  • Ще научите за структурата на миглите и фазите на растеж, 
  • Информация за ламиниращите смеси и бои.
  • Ще получите изчерпателен списък с оборудване.
  • Стартов комплект за ламиниране на мигли. 
  • Като бонус в края на курса предоставяме персонална отстъпка при закупуване на консумативи. 
  • Ще получите препоръки и за това как да правите правилно снимки.


На курса ще се запознаете подробно с инструментите и материалите, ще разберете техните характеристики и на практика ще научите как бързо да определите кой вариант е подходящ за конкретен клиент. Заложено е изучаване на различните продукти и тяхната последователност на ползване. Това означава че след курса за ламиниране на мигли вие сами ще можете да решите с кои продукти ви е по-удобно да работите. Ще научите как правилно да организирате работното си място в съответствие с правилата за безопасност. Ще споделим с вас тайните на успешната кариера. Курса по ламиниране на мигли се провежда в удобен за вас ден след предварителна уговорка. След края на курса получавате безплатна поддръжка онлайн за един месец. 

Ламинирането на мигли е процедура, която се извършва с цел подобряване на външния вид на миглите и им придава допълнителена извивка и дължина. Този курс за ламиниране на лигли е насочен към тези, които желаят да разширят своя кръг от услуги, които да предлагат на клиентите. В края на обучението ще могат да придават на миглите по-голяма плътност и обем, като в същото време им дават жизненост и яркост.

Процедурата на ламиниране на мигли се извършва с помощта на специални продукти, които са разработени с цел да заздравят и хидратират миглите, за да им придадат желаната форма и обем. Продуктите, използвани при ламинирането на мигли, съдържат натурални съставки като кератин, който помага за заздравяване на миглите, както и витамин Е, който ги подхранва и овлажнява.

Курсът по ламиниране на мигли се провежда за период от един цял ден. Стандартно една такава процедура трябва да отнема до час. В рамките на курса, участниците ще научат как да подготвят миглите за процедурата, как да нанасят продуктите правилно и как да поддържат резултатите.

Всеки курс за ламиниране на мигли започва с основни познания за натуралните миглите и процедурата на ламиниране, като включва и демонстрация на правилния начин за използване на продуктите. Участниците ще бъдат запознати с различните видове продукти, които могат да се използват за ламиниране на мигли, както и с техниките за нанасяне на продуктите.

След като участниците придобият необходимите умения в курса за ламиниране на мигли, те ще имат възможността да упражнят знанията върху модел. В курса ще бъдат разгледани и методите за поддържане на ефекта след процедурата.

Предимствата на ламинирането на мигли са много и сред тях са увеличаване на обема на миглите, дълготрайност на ефекта, подобряване на текстурата и визуалното подреждане на криви мигли. Освен това, тази процедура не е вредна за миглите и не ги поврежда.

Курсът по ламиниране на мигли е идеален за всички, които искат да дадат на своите клиенти една естествена и безопасна процедура за подобрение на естествените мигли. В края на курса, участниците ще имат необходимите знания и умения, за да могат да извършват процедурата самостоятелно в удобството на своето работно място

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.