Тук е правилното място!

Да направиш от нищо нещо или с други думи да превърнеш едни редки, къси и едва забелязващи се мигли в красиви, гъсти и впечатляващи!

Да, възможно е и то без ежедневното досадно извиване с извивачка и поставяне на спирала. Възможно е чрез процедурата , която става все по-популярна и търсена. И има защо.

Доста салони предлагат тази възможност, но трябва да се внимава и предварително да се проучва къде точно да се отиде. След процедурата не бива да изпитвате чувство на тежест, болка или дразнене. Ако имате такива усещания, това означава, че вашия лаш стилист не си е свършил добре работата.

Ако се доверите на мен, Женя Мянкова, гарантирам, че ще дам най-доброто от себе си, за да получите най-качествената услуга и да си тръгнете от салона в добро настроение. Снимката „Преди и след“, която виждате, ясно показва ефектът, който постигам.
След миглопластиката, която ще ви направя, ще имате по-гъсти и впечатляващи мигли, а оттам и по-красив и уверен поглед. А знаем каква е силата на погледа, нали?

Аз съм професионалист с над 10-годишен опит в сферата на красотата и не правя компромиси с качеството на работа и с качеството на използваните консумативи за миглопластика и материали. Миглопластиката се превърна в моя страст и всеки изминал ден се старая да се усъвършенствам все повече и повече. Посещавала съм най-различни курсове, които са подобрили уменията ми и са ми дали много ценни знания. Затова и логичното се случи – вече аз съм тази, която предава знания на прохождащите в занаята и искащите да станат по-добри.

В моя курс по миглопластика, който преподавам, курсистите научават всички тънкости на професията като най-вече се набляга на практиката. Разбира се, не пропускаме и теоретичната част, където обяснявам подробно как трябва да се случват нещата, за да е свършена работата качествено. Когато прибегнем до същинската работа, следя изкъсо как се справя курсиста, давам ценни съвети и насоки и ако се налага нагледно показвам какво трябва да се направи.

Повечето от вас са гледали филма „Предай нататък“, където се разказваше как доброто трябва да се разпространява и предава сред хората. Аз съм превърнала израза „Предай нататък“ в мото за курса по миглопластика, който преподавам. Искам да предам всички знания на желаещите и да помогна затова да има повече добри професионалисти в сферата на красотата, на които жените да могат да се доверят без притеснение.

За всички, които желаят да се обучават в курсове по миглопластика, водеща трябва да е не цената, а качеството на обучение. Защото от обучение до обучение има разлика! Най-важното е, когато отивате при определен преподавател, първо да се уверите, че самият той работи добре. Ето защо е хубаво да изисквате снимки на работата му – такива, каквито ви показвам аз – „Преди и след“. След това да се убедите, че умее да обяснява добре и знае как най-ефективно да ви предаде знанията си.

Смея да твърдя, че отговарям на всички тези критерии, така че ако сте начинаещи в бранша или още не сте достатъчно уверени да се впуснете в работен процес с клиенти, моите курсове по миглопластика биха ви били от голяма полза. Ще ви дам не само знания и умения, но и самочувствие! Знаем, че в днешно време нищо не става без определена доза самочувствие и увереност.

А какво точно преподавам?

Единият вариант е да се включите в базовия курс „Класика и обем“. В него научавате всичко най-важно за миглопластиката, а при нужда можете да вземете и допълнителни уроци по практика. Упражнявате се върху реални модели.

Предлагам също и курс за напреднали, където подробно разяснявам как се прави „руски обем“ – технология, която е с 3D ефект и все повече се използва. Показвам и други по-сложни варианти за всички онези, които искат да навлязат по-дълбоко в дебрите на миглопластиката.

След изкарания курс, ако сте усвоили достатъчно знания и умения, можете и веднага да започнете работа. Защото моята мисия е да създавам професионалисти!